Kohti omaa polkua-retriitti


Kaipaatko irrottautumista arjesta ja suorittamisesta hetkeksi? Haluaisitko tarkastella omaa elämääsi ja löytää uusia näkökulmia solmukohtiin?
Olet lämpimästi tervetullut Kohti omaa polkua -retriittiin Monoskylään 5.–7.7.2024!
Jos haaveilet ikiomasta viikonlopusta, jossa suorittajan hanskat saa jättää naulakkoon, tämä leiri on tarkoitettu juuri sinulle.
Kohti omaa polkua -retriitillä on mahdollista keskittyä positiiviseen muutokseen, tunnistaa elämää rajoittavia
uskomuksia, lisätä itsetuntemusta ja voimaantua.
Ohjelmamme koostuu workshopeista, joissa katsomme tulevaisuuteen myötätuntoisesti, uteliaasti ja ratkaisukeskeisesti. Iltaisin rentoudumme mukavan yhdessäolon, saunomisen, uimisen ja paljuilun yhteydessä.
Viikonloppuun osallistuminen ei vaadi muuta kuin halua tutustua itseesi ja kiinnostusta itsereflektointiin. Saat jakaa asioita elämästäsi juuri sen verran kuin haluat, reflektointi voi tapahtua myös oman mielen hiljaisuudessa. Tule omana itsenäsi yksin tai vaikka kaverin kanssa!

Leirillä majoitutaan 1–2 hengen huoneissa. Ilmoitathan etukäteen ruokavaliostasi ja mahdollisista ruoka-ainerajoitteista, jotta voimme varmasti tarjota jokaiselle maistuvia aterioita. Leirimaksu 330 € sisältää ohjelman, ruoan ja majoituksen. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä. Leirille mahtuu 7 ensimmäistä, joten kannattaa toimia pian ja varmistaa paikkasi leirillä. Leirin ohjaajina toimivat ratkaisukeskeiset lyhytterapeutit Greta Ylä-Mononen (sh) ja Essi Leppämäki (fm).
Ilmoittaudu sähköpostitse: greta@mielijamuutos.fi


Monosen tila  Monoskylä, Virrat

P. 040-7426496 Anu Ylä-Mononen

hevostenlaakso10(at)gmail.com

LY: 1138805-5